Ontwerpbestemmingsplan ‘Bloemenveiling’

Burgemeester en wethouders van Westland maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van vrijdag 24 februari 2012 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage ligt:

het ontwerpbestemmingsplan ‘Bloemenveiling’ (NL.IMRO.1783.abp00000004-ontw), met de hierbij behorende stukken.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het Flora Holland- en TPW terrein.

Het plangebied omvat het Veiling-gebouw, het Elsengebouw, Trade Parc Westland Jupiter, Trade Parc Westland Venus alsmede de daartussengelegen provinciale wegen.

Inzien ontwerp

  • Binnen de genoemde termijn is het ontwerpplan met de hierbij behorende stukken beschikbaar gesteld op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Ruimtelijke plannen → Bestemmingsplannen.

  • Het ontwerpplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • Het ontwerp bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken kan tevens worden ingezien bij het omgevingsloket in het gemeentekantoor te 's-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Openingstijden:

    • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur;

    • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Zienswijze indienen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging kan door een ieder een zienswijze naar voren worden gebracht over het ontwerp bestemmingsplan. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling.

Schriftelijk: Aan de raad van Westland, t.a.v. afdeling ROV, team STB, Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk, onder vermelding van 'Ontwerp bestemmingsplan Bloemenveiling'.

Mondeling: Hiervoor kan telefonisch via de consulenten omgevingsloket een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar. 140174: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren brengen kunnen later beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

Westland, 23 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Westland, de secretaris, M. van Beek.

De burgemeester, J. van der Tak.

Naar boven