Ontwerpbestemmingsplan Hoek Rijksweg Noord – Odasingel

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken – ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht – bekend dat met ingang van donderdag 23 februari 2012 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met woensdag 4 april 2012) het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Hoek Rijksweg Noord/Odasingel’ (GMLbestandNL.IMRO.1883BphoekOdasingel-ON01.gml) met bijbehorende regels, toelichting en bijlagen ter inzage ligt bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen (Markt 1).

Het ontwerpbestemmingsplan beoogt de realisatie van een verkeerskundige voorziening in de vorm van een ovonde, dan wel een (turbo-)rotonde ter plaatse van genoemde hoeklocatie mogelijk te maken. Deze voorziening, die onderdeel uitmaakt van het project ‘Zitterd ReviSited’, heeft ten doel het verbeteren van de verkeersafwikkeling en -doorstroming op en binnen de ring rond de binnenstad van Sittard.

Genoemd ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar op de website

www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling (doch bij voorkeur schriftelijk) zijn/haar zienswijze ten aanzien van het ontwerp van het bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de raad van de gemeente Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het team Ruimtelijk Ontwerp. Daartoe kunt u een afspraak maken met de heer H. Manders, telefoon (046) 4778534, of mevrouw mr. M. Jansen, telefoon (046) 4778512. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

22 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven