Ontwerp-bestemmingsplan ‘Bloemenkiosk Jansplaats’

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt

het ontwerp-bestemmingsplan ‘Bloemenkiosk Jansplaats’

Inzien

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van 23 februari 2012 gedurende een termijn van 6 weken voor een ieder in te op het stadshuis, loket BWL, Koningstraat 38. Het ontwerp-bestemmingsplan is met ingang van 23 februari 2012 ook via internet in te zien op www.arnhem.nl/bestemmingsplan (technische storing voorbehouden).

Daarnaast is het plan ook te raadplegen op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0202.775-0201

De digitale bestanden die gezamenlijk het juridisch geldend bestemmingsplan vormen zijn te vinden op het webadres:

http://www.arnhem.nl/ruimtelijkeplannen/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0202.775-0201

Plangebied

Het plangebied betreft het westelijk deel van het Jansplaats in de binnenstad. Op dit deel van het plein staan een bloemenkiosk en een trafogebouwtje (middenspanningsruimte). De functies zijn in nu nog in los van elkaar staande gebouwen ondergebracht. De opstallen staan geadresseerd op Jansstraat 45.

Aanleiding en doel

Het bestemmingsplan wordt aangepast om op de hierboven aangegeven plek op het Jansplaats een nieuwe bloemenkiosk geïntegreerd met een middenspanningsruimte te realiseren. In de nieuwe opzet worden beide functies positief bestemd. In de bestaande opzet was dat niet het geval.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerp-bestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 99, 6800 AB Arnhem).

Informatie

Voor informatie over het ontwerp-bestemmingsplan en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Slippens, tel. nr.: 026-3773409 van de Dienst Stadsontwikkeling.

Arnhem, 22 februari 2012

Naar boven