Vooraankondiging artikel 1.3.1 Bro/inspraak voorontwerp bestemmingsplan Biddinghuizen Buitenplaats en Waterparc Veluwemeer (8062)

Het college van de gemeente Dronten maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij het bestemmingsplan Biddinghuizen Buitenplaats en Waterparc Veluwemeer (8062) voorbereiden. Het plangebied bestaat uit het gebied omsloten door de Harderringdijk en de Harderbosweg te Biddinghuizen. Het bestemmingsplan vervangt het nu geldende bestemmingsplan en maakt de ontwikkeling van 30 twee onder een kappers in plaats van 30 vrijstaande recreatiewoningen mogelijk. Ook wordt een mogelijkheid opgenomen om enkele centrale voorzieningen ten behoeve van het recreatiepark te realiseren

Vooraankondiging

Dit is een vooraankondiging. Hiertegen kunt u geen zienswijzen indienen (artikel 1.3.1 lid 2 Bro). Ook is het nog niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

Voorontwerp

Vanaf donderdag 23 februari 2012 tot en met 4 april 2012 ligt het voorontwerp van het bestemmingsplan Biddinghuizen Buitenplaats en Waterparc Veluwemeer (8062), ter inzage. U kunt de desbetreffende stukken tijdens openingstijden inzien bij:

  • de publieksbalie van het gemeentehuis;

  • de openbare bibliotheek te Biddinghuizen;

  • de wijkpost te Biddinghuizen;

het gehele plan is ook beschikbaar op:

Tijdens de inzage periode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten het college van Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met het secretariaat via het telefoonnummer (0321) 388 951.

Dronten, 22 februari 2012

Het college van Dronten, secretaris, R. Kool.

Burgemeester, A.B.L. de Jonge.

Naar boven