Ontwerpomgevingsvergunning Floraweg 57 Roelofarendsveen

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken, ingevolge artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), bekend dat de ontwerp-omgevingsvergunning voorzien van een ontwerp-ruimtelijke onderbouwing inhoudende het oprichten van een opslagloods ter plaatse van Floraweg 57 te (2371 AN) Roelofarendsveen; tezamen met vanaf 23 februari 2012 voor 6 weken voor iedereen ter inzage liggen in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak. U kunt de ontwerp ruimtelijke onderbouwing ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerp-ruimtelijke onderbouwing kenbaar maken bij het college. Als u dit mondeling wilt doen, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van de gemeente Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

De ruimtelijke onderbouwing is opgesteld omdat een uitgebreide procedure voor afwijken van het bestemmingsplan betreft. Het betreft uitsluitend de locatie Sotaweg 57 te Roelofarendsveen. De afwijking bestaat uit toestaan van een hogere goot en nokhoogte voor de nieuwe bebouwing conform tekeningen van de aanvrager.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze klantadviseurs, via (071) 332 72 72, of via info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven