M.e.r.-beoordelingsnotitie en -besluit Landelijk Gebied Maarssen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 22 november 2011 de ‘M.e.r. beoordelingsnotitie Landelijk Gebied Maarssen’ heeft vastgesteld en op grond van deze notitie heeft besloten dat een m.e.r.-procedure niet noodzakelijk is en dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld.

Inzien

De m.e.r.-beoordelingsnotitie Landelijk Gebied Maarssen en het -besluit kunt u vanaf vrijdag 24 februari 2012 gedurende zes weken inzien op de volgende locaties:

  • Omgevingsloket gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1, 3601 GR Maarssen van maandag t/m vrijdag van 8.30–12.30 uur zonder afspraak en van 12.30–17.00 uur alleen op afspraak.

  • Servicepunt Beek en Hoff, Molendijk 34, 3632 EN Loenen aan de Vecht van maandag t/m donderdag van 13.00–16.00 uur.

U kunt notitie en besluit vanaf vrijdag 24 februari 2012 ook raadplegen op www.stichtsevecht.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw N. Bader-Schenk (0346-254000).

Reageren

Een m.e.r.-beoordelingsbesluit is een besluit inzake de procedure ter voorbereiding van een besluit. In dit geval de vaststelling van het bestemmingsplan Landelijk Gebied Maarssen. Dit betekent dat op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht alleen die belanghebbenden bezwaar kunnen maken die door het m.e.r.-beoordelingsbesluit rechtstreeks (dus los van het voor te bereiden besluit, in dit geval het bestemmingsplan Landelijk Gebied Maarssen) in hun belang worden getroffen. Dit kan door binnen zes weken, beginnend de dag na de dag van het ter inzage leggen van het besluit, een bezwaarschrift in te dienen bij Burgemeester en Wethouders van de gemeente Stichtse Vecht, Postbus 1212, 3600 BE Maarssen.

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan Landelijk Gebied Maarssen staat als het zover is beroep open bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven