Vaststelling bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van Wassenaar maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 13 februari 2012 de volgende bestemmingsplannen heeft vastgesteld:

  • Mecklenburglaan 1;

  • Schouwweg 72.

Beide plannen zijn ongewijzigd vastgesteld. De vastgestelde bestemmingsplannen liggen gedurende zes weken, van 22 februari tot en met 4 april 2012 tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar. De bestemmingsplannen zijn tevens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website, www.wassenaar.nl → plannen en projecten → bestemmingsplannen.

Beroep

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een belanghebbende gemotiveerd beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt dient te worden meegezonden.

Geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende die tegen het ontwerp geen zienswijzen naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs verweten kan worden geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorbereidingsbesluit

De gemeenteraad heeft op 13 februari 2012 besloten een herziening van een bestemmingsplan voor te bereiden voor:

  • percelen aan de Raaphorstlaan nabij 19b.

Het voorbereidingsbesluit treedt met ingang van 22 februari a.s. in werking. De betreffende stukken liggen ter inzage in het gemeentekantoor, Johan de Wittstraat 45, Wassenaar en zijn tevens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wassenaar, 21 februari 2012

Naar boven