Ontwerpbestemmingsplan Houtbroekdijk 30

Het college van burgemeester en wethouders bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 23 februari 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Houtbroekdijk 30’ gedurende zes weken ter inzage ligt.

Met dit bestemmingsplan wordt de bestemming van ‘Agrarisch bedrijf’ gewijzigd naar ‘Bedrijf’ ten behoeve van statische opslag op het perceel kadastraal bekend gemeente Someren, sectie M, nummers 1064 en 1065.

Stukken ter inzage

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt van 23 februari 2012 tot en met 4 april 2012 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis te Someren, Wilhelminaplein 1, bij het klantencontactcentrum (KCC). Het KCC is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Voor het inzien van het ontwerpbesluit buiten de openingstijden kan een afspraak worden gemaakt.

Het plan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder het tabblad bestemmingsplannen kan de naam van het plan ingevoerd worden en komt het plan naar voren). Via de gemeentelijke website www.someren.nl is het plan als pdf-bestand in te zien.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling een zienswijze indienen over dit plan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Someren, Postbus 290, 5710 AG, Someren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met het secretariaat van de afdeling VROM via telefoonnummer 0493-494888.

Someren, 22 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Someren.

Naar boven