Vooraankondiging Paraplubestemmingsplan Bed & Breakfast

Burgemeester en wethouders van Beesel maken bekend dat zij een paraplubestemmingsplan voorbereiden voor het gehele grondgebied van de gemeente Beesel, tevens het plangebied.

In het paraplubestemmingsplan nemen we een regeling op waarmee het college van burgemeester en wethouders Bed & Breakfast accommodaties onder voorwaarden mogelijk kunnen maken. Hiermee geldt voor de gehele gemeente dezelfde uniforme regeling en wordt het bestaande beleid voor Bed & Breakfast (Beleidskader Verblijfsrecreatie) vertaald naar een bestemmingsplanregeling.

Op grond van artikel 1.3.1. lid 2 Bro kunt u nu nog geen zienswijzen naar voren brengen. Wij leggen op dit moment geen stukken ter inzage. We stellen ook nog geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid advies uit te brengen over dit voornemen.

Verdere procedure

Wij leggen het Ontwerp-paraplubestemmingsplan Bed & Breakfast naar verwachting het eerste kwartaal van 2012 ter inzage. Dan hebt u zes weken de tijd om eventuele zienswijzen bij ons bekend te maken. Wij maken dit nog bekend in ’t Gazetje, de Staatscourant en zowel op de gemeentelijke internetsite (www.beesel.nl ) als op www.ruimtelijkplannen.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer R. Geerards van het team Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente (tel. 077-474 92 92, e-mail: info@beesel.nl).

Naar boven