Kennisgeving Bestemmingsplan ‘Sectorplan dubbelbestemmingen’

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van gemeente Aalburg kennis dat zij een gemeentebreed bestemmingsplan voorbereiden, beter bekend als het ‘Sectorplan dubbelbestemmingen’.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is de bestuurlijke wens om een aantal zaken makkelijker actueel te kunnen houden. Door alle dubbelbestemmingen op te nemen in één sectorplan, kunnen wijzigingen in de dubbelbestemmingen voortaan in een keer worden aangepast voor het gehele gemeentelijke grondgebied. Tevens wordt hiermee voor de dubbelbestemmingen voldaan aan de wettelijke plicht om bestemmingsplannen actueel te houden en niet ouder dan tien jaar.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er op dit moment geen stukken ter visie worden gelegd. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties advies uit te brengen over het voornemen.

Zodra het ontwerpbestemmingsplan terinzage wordt gelegd wordt hiervan mededeling gedaan via een publicatie in Het Kontakt, de Staatscourant en via de gemeentelijke internetpagina www.aalburg.nl.

Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met de afdeling VROM van de gemeente Aalburg op telefoonnummer (0416) 698700.

Naar boven