Omgevingsvergunning wegaanpassingen N386 en N858 in Donderen

Burgemeester en wethouders hebben op 14 februari 2012 aan de provincie Drenthe omgevingsvergunning verleend voor de volgende wegaanpassingen in de N386 en N858 in Donderen:

  • 1. De aanleg van een minirotonde, een oversteekplaats voor fietsers en voetgangers op de kruising van de N386 met de Norgerweg en een tijdelijke omleidingweg voor het verkeer;

  • 2. Het aanpassen van de rijlijnen en het realiseren van oversteekplaatsen op de N386 ter hoogte van de kruising met de Oosterstraat;

  • 3. Reconstructie van de N386 ter hoogte van de Oosterstraat, de Norgerweg en de aansluiting met de N858.

Kom het plan even inzien!

Het besluit en de bijlagen liggen vanaf 24 februari 2012, gedurende zes weken ter inzage.

U kunt de plannen inzien tijdens kantooruren bij de publieksbalie in het gemeentehuis en buiten kantooruren na telefonische afspraak.

De besluiten met bijlagen zijn in die periode ook digitaal in te zien op www.tynaarlo.nl onder het kopje ‘bouwen en wonen’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Crisis- en Herstelwet

De omgevingsvergunning is verleend ten behoeve van de aanleg of wijziging van wegen als bedoeld in bijlage 1 onder punt 3.4 van de Crisis- en herstelwet.

Mogelijkheden instellen beroep

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend bij burgemeester en wethouders.

Dit betekent, dat alleen de aanvrager en een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, vanaf 24 februari 2012 gedurende zes weken beroep kunnen instellen tegen het besluit. Het beroepschrift kan worden gericht aan de rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 30009, 9400 RA Assen.

Op grond van Crisis- en herstelwet moet het beroepschrift de beroepsgronden bevatten. Na afloop van de termijn van het instellen van beroep kunnen geen beroepsgronden meer worden aangevoerd.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u tegen een besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Assen, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven