Ontwerpbestemmingsplan ‘Locatie Werklust te Niekerk’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van woensdag 22 februari 2012 voor een periode van zes weken (tot en met dinsdag 3 april 2012) voor eenieder tijdens openingstijden bij de balie in het gemeentehuis ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Locatie Werklust te Niekerk’ (NL.IMRO.0015.BPNK10INBR1-OW01), het ontwerpbesluit, alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Het bestemmingsplan is opgesteld om zo realisatie van vier vrijstaande woningen mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Locatie Werklust te Niekerk’ is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0015.BPNK10INBR1-OW01. Tevens is binnen de gestelde termijn van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Locatie Werklust te Niekerk’ beschikbaar gesteld via een link op de gemeentelijke website (www.grootegast.nl) in de bekendmakingen (Wonen en Welzijn → Actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen...).

Omgang reacties

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Grootegast, Postbus 46, 9860 AA Grootegast, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Locatie Werklust te Niekerk’, of naar het e-mailadres ruimtelijkeplannen@grootegast.nl . Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak naar voren worden gebracht.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of een afspraak kunt u contact opnemen met de heer H. van der Meer, afdeling Ruimte (0594-695715).

Naar boven