Ontwerpbestemmingsplan Kloosterstraat 2–8

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken op grond van artikel 3.8, eerste lid, Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Kloosterstraat 2–8 ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat de ruimtelijke ontwikkeling van een 18tal appartementen en commerciële ruimte aan de Kloosterstraat 2 tot en met 8.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Kloosterstraat 2–8 met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf 17 februari 2012 zes weken voor eenieder ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schijndel.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl waar het te vinden is onder NL.IMRO.0844.BPKloosterstraat28-ON01. Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Zienswijze

Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel.

Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge zienswijzen in te brengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu van de gemeente Schijndel.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van het bestemmingsplan in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Naar boven