Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan ‘Goudse Poort’

Burgemeester en wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Goudse Poort’ ter inzage leggen.

Het plangebied is gelegen in het noordwesten van Gouda. Het gebied grenst in het noorden aan de A12 en wordt in het westen begrensd door de loop van de rivier de Gouwe. Het zuidelijke deel wordt begrensd door een deel van de Burg. Jamessingel, t.w. het deel tussen de Nieuwe Gouw OZ en de Burg. Mijssingel. Het Groenhovenpark ten oosten van de afslag naar het centrum van Gouda vormt de oostelijke begrenzing van het plangebied. Aanleiding voor het opstellen van dit plan is de invoering van de Wet ruimtelijke ordening, hetwelk verplicht om voor 2013 alle verouderde bestemmingsplannen te herzien.

Het ontwerpbestemmingsplan Goudse Poort met kenmerk NL.IMRO.0513.0300BPGoudsePoort-OB01 en de daarbij behorende stukken liggen van 22 februari 2012 tot en met 4 april 2012 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/webroo/?planidn=IMRO.0513.0300BPGoudsePoort-ON01 ;

  • digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen, onder overzicht;

  • op papier tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda.

Gedurende deze termijn is het voor een ieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent het ontwerpbestemmingsplan Goudse Poort. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeenteraad, ter attentie van de afdeling ruimtelijk beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de mevrouw W. Hensema, telefoonnummer: 0182-588661 of mail wendy.hensema@gouda.nl.

Gouda, 22 februari 2011

Naar boven