Voorontwerpbestemmingsplan ‘Tjallewal-Oost’

Burgemeester en wethouders van Schagen maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Tjallewal-Oost’ is opgesteld en ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is een planologisch-juridische regeling met als doel het realiseren van 6 woningen naast de bestaande woning op de locatie Bonkelaarsdijk 1 te Schagen. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting met bijlagen, regels en een verbeelding (plankaart).

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 23 februari 2012 gedurende een termijn van zes weken, derhalve tot en met 4 april 2012, voor een ieder ter inzage. U kunt het plan inzien in het gemeentehuis, Laan 19 te Schagen, bij Bouwzaken op werkdagen van 8.15-12.00 uur en ’s middags op afspraak.

De stukken zijn eveneens digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schagen.nl (rubriek: ruimtelijke plannen, onder bestemmingsplannen, klikken op: in voorbereiding en nog niet geldende bestemmingsplannen).

Inspraakbijeenkomst

Op woensdag 7 maart 2012 om 19.30 uur zal in het gemeentehuis aan de Laan 19te Schagen een informatiebijeenkomst worden gehouden. Tijdens deze bijeenkomst zal het plan worden toegelicht. Bovendien bestaat er gelegenheid om mondeling op het plan te reageren en van gedachten te wisselen met vertegenwoordigers van het gemeentebestuur.

Indienen inspraakreactie

Binnen genoemde termijn van zes weken, kan een ieder schriftelijk reageren op het voorontwerpbestemmingsplan. U kunt uw reactie sturen aan burgemeester en wethouders van Schagen, Postbus 8, 1740 AA Schagen.

Schagen, 22 februari 2012

Naar boven