Verleende omgevingsvergunning voor buitenplanse afwijking voor een kermisoverwinteringslocatie aan de Heytstraat 2 te Reuver

Wij maken bekend, dat met ingang van donderdag 23 februari 2012 in het gemeentehuis van Beesel gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt de verleende omgevingsvergunning voor gebruik van gronden als een kermisoverwinteringslocatie voor een perceel aan de Heytstraat 2 te Reuver, kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie G, nr. 2863 (ged.).

De verleende omgevingsvergunning is ook te raadplegen via www.beesel.nl → Inwoners → Bouwen en wonen → Bestemmingsplannen → Buitenplanse afwijkingen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kan beroep worden ingesteld bij de Arrondissementsrechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ Roermond door diegenen die eerder een zienswijze bij ons hebben ingebracht en door diegenen die kunnen aantonen, dat zij niet in de gelegenheid zijn geweest om zienswijzen in te dienen. Gedurende de beroepstermijn kan tevens bij de Voorzieningenrechter, postbus 950, 6040 AZ in Roermond om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Dit is mogelijk indien onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist.

Beesel, 22 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Beesel, R.R.M. Halffman, secretaris.

P. Dassen-Housen, burgemeester.

Naar boven