Inspraak voor ‘N279 Noord ’s-Hertogenbosch–Veghel’

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant (GS) maken bekend dat het voorontwerp provinciaal inpassingsplan (PIP) ‘N279 Noord ’s-Hertogenbosch–Veghel’ en het concept-milieueffectrapport (MER) gedurende een periode van 6 weken voor iedereen ter inzage ligt. Deze periode loopt van 24 februari tot 6 april 2012. De volledige advertentietekst treft u aan op www.brabant.nl/n279.

Waar kunt u de documenten inzien?

Het voorontwerp PIP en de concept MER met de daarbij de bijbehorende documenten kunt u vinden op de website www.brabant.nl/n279. Tevens liggen de documenten ter inzage bij het dienstenplein van het provinciehuis, Brabantlaan 1 te ’s-Hertogenbosch (elke werkdag geopend van 9 tot 17 uur). De documenten liggen ook ter inzage op het gemeentehuis van ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Bernheze, Veghel, in de openbare bibliotheken in deze gemeenten en het gezamenlijk informatiecentrum Zuid-Willemsvaart, Kanaalpark en N279 Noord.

Hoe kunt u uw reactie geven?

U kunt uw opmerkingen op het voorontwerp PIP met concept MER als volgt inbrengen:

  • digitaal via het provinciale webadres www.brabant.nl/N279; of

  • schriftelijk, gericht aan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Bureau CPM, t.a.v. Simone Lathouwers, Postbus 90151, 5200 MC ’s-Hertogenbosch onder vermelding van ‘voorontwerp PIP “N279 Noord ’s-Hertogenbosch–Veghel” en het concept-MER’.

Graag in uw reactie specifiek aangeven over welk hoofdstuk, welke paragraaf, legendaeenheid of bijlage uw opmerking gaat. Het is niet nodig uw reactie op meerdere wijzen in te dienen, enkel schriftelijk of digitaal is voldoende.

Informatieavonden

Hebt u vragen over de documenten voorontwerp PIP met concept MER? Kom dan op dinsdag 13 maart of woensdag 21 maart de speciale informatieavonden bij het informatiecentrum aan de Kloosterstraat 4 in Rosmalen. U bent van harte welkom tussen 17 en 21 uur. Op www.brabant.nl/n279 leest u meer over de avonden.

Voor verdere informatie kunt u contactopnemen met Brabant Loket ((073) 681 28 12).

’s-Hertogenbosch, februari 2012

Naar boven