Wet milieubeheer en Waterwet

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant en de directie van Rijkswaterstaat directie Zuid-Holland maken bekend dat zij vergunningen krachtens bovengenoemde wetten hebben verleend aan Dalm Werkendam BV voor de inrichting bestemd voor een groothandel in zand, grind en grond, een aannemersbedrijf in sloopwerken en grond-, weg- en waterbouw, een handelsbedrijf in onder andere materialen die vrijkomen bij sloop, een loonbedrijf en een bedrijf dat zich toelegt op aanvoer, op- en overslag en sorteren van bouw- en sloopafval en (bulk)goederen gelegen aan de Hoef 12–15 te Sleeuwijk. Ten aanzien van de ontwerpbeschikkingen zijn zienswijzen naar voren gebracht. De besluiten zijn gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikkingen.

De aanvragen, de beschikkingen en bijhorende stukken liggen vanaf 18 februari 2012 tot en met 31 maart 2012 ter inzage bij de gemeente Werkendam. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u stukken in kunt zien verwijzen wij u naar de website van de gemeente.

Ook is het mogelijk de stukken in te zien in het Provinciehuis van Noord-Brabant, Brabantlaan 1 te ’s-Hertogenbosch. U kunt daarvoor contact opnemen met mevrouw E.W.M. van de Laar-Geerts van het bureau Vergunningverlening Afvalrecycling en Industriële bedrijven van de directie Ecologie. Telefoon (073) 680 85 67/fax (073) 680 76 41. Aan deze procedure is een zaak-/projectnummer gekoppeld. Gelieve bij correspondentie dit nummer (1710271/26927) te vermelden. Vanaf het moment van terinzagelegging is de definitieve beschikking Wet milieubeheer te bekijken op de internetsite: ‘www.brabant.nl/milieuvergunning’.

Tegen de beschikkingen kan tot en met 31 maart 2012 beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over de ontwerp-beschikkingen;

  • belanghebbenden die het oneens zijn met wijzigingen die in de beschikkingen ten opzichte van de ontwerp-beschikkingen zijn aangebracht;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht over de ontwerp-beschikkingen.

Een verleende vergunning treedt na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij voor dit tijdstip beroep is ingesteld en om voorlopige voorziening is verzocht. Het beroepschrift moet worden gericht en gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gestuurd aan de Voorzitter van die afdeling.

's-Hertogenbosch, februari 2012

Naar boven