Omgevingsvergunning Veertweg 22a te Noord-Scharwoude

Burgemeester en wethouders van Langedijk maken bekend dat zij een aanvraag omgevingsvergunning hebben ontvangen voor het bouwen van een bedrijfsruimte op het perceel Veertweg 22a te Noord-Scharwoude. Voor dit plan is de uniforme openbare voorbereidingsprocedure van toepassing ex afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het ontwerpbesluit ligt vanaf de dag na publicatie ter inzage bij de publieksbalie van de afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving (VVH) van de gemeente Langedijk, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude. Daarnaast kan het plan worden ingezien op www.gemeentelangedijk.nl

Gedurende de ter inzage termijn kan eenieder mondeling of bij voorkeur schriftelijk zijn of haar zienswijze kenbaar maken tegen het ontwerpbesluit. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving van de gemeente Langedijk. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG Noord-Scharwoude.

Naar boven