Ontwerpbestemmingsplan Sportpark en kantoren Europa-Allee in Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken, conform de eisen van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Sportpark en kantoren Europa-Allee’ met de ID-code NL.IMRO.0166.00991095-OW01 met ingang van woensdag 22 februari 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt bij de receptie in het stadhuis.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Sportpark en kantoren Europa-Allee’ maakt de realisatie van vier kantoorgebouwen langs de Europa-Allee mogelijk. Voor het overige betreft het een actualisatie van de planologische regeling voor het sportpark De Maten/De Venen. Het plangebied ligt aan de zuidkant van de bebouwde kom van Kampen, met de begraafplaats ‘Bovenbroek’ aan de westkant en de Europa-Allee aan de oostkant.

Voor inzage kunt u van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur terecht bij de receptie in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen. Buiten deze tijden alleen op afspraak via telefoonnummer (038) 33 92 999. U kunt het plan ook inzien op de website van de gemeente via de link http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/kampen/plannenlijst.php.

Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Kampen, postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Sportpark en kantoren Europa-Allee’. Voor het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering.

Naar boven