Ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding en herinrichting Camping Bergzicht’ gemeente Ommen

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Ommen maken bekend, dat gedurende 6 weken vanaf donderdag 23 februari 2012 tot 5 april 2012 in het gemeentehuis bij de balie van het Omgevingsplein ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding en herinrichting Camping Bergzicht’ met de hierbij behorende stukken.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens elektronisch te raadplegen op de website van de gemeente Ommen: www.ommen.nl als ook op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Ligging en zakelijke inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de uitbreiding en herinrichting van Camping Bergzicht aan de Dalmsholterweg 4 te Giethmen. Het plan omvat een vergroting van het aantal plaatsen, een verbetering van de parkeermogelijkheden, een tweede bedrijfswoning en de landschappelijke inpassing van het gehele terrein.

De beoogde uitbreiding voor toevoeging van circa 50 stacaravans strekt zich in noordelijke richting. Het sportveld dat daar momenteel ligt zal daarbij verplaatst worden naar het terrein dat direct ten oosten van de bestaande camping ligt. Ook wordt hier een nieuw parkeerterrein aangelegd. Om dit te kunnen realiseren worden er gronden uitgeruild met Landschap Overijssel ten behoeve van natuurontwikkeling.

Indienen van zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd aan: de gemeenteraad van Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen.

Een mondelinge zienswijze kan binnen de termijn van terinzagelegging uitsluitend worden ingebracht via de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met het secretariaat van het Omgevingsplein, T (0529) 45 91 24.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven