Ontwerpomgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Velsen Westerduinweg

Burgemeester en wethouders van Velsen maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de onderstaande aanvragen, een omgevingsvergunning te verlenen:

w11.000734 en w11.000735 – Westerduinweg 4–6 te IJmuiden

het slopen van 8 silo’s voor opslag van boorspoeling en het oprichten van 3 silo’s voor opslag van cement. De aanvraag heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk;

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan;

  • het oprichten, het veranderen of veranderen van de werking of het in werking hebben van een inrichting;

  • het slopen van een bouwwerk.

w11.000510 – Wijkerstraatweg 178–184 te Velsen-Noord

het verbouwen van de bestaande panden tot 11 appartementen en een kleine horecavoorziening.

De aanvraag heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan.

De aanvragen (W11.000734, W11.000735 en W11.000510) worden voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid, sub a onder 3° Wabo. De aanvragen, de ontwerpomgevingsvergunningen, de ontwerpverklaringen van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 februari 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Vergunningen en Uitvoering. Tevens zijn deze stukken digitaal in te zien op de website velsen.nl via het menu: meer nieuws/ inzage ontwerpbesluiten/ downloads ontwerpomgevingsvergunning.

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen zowel de ontwerpomgevingsvergunningen)als de ontwerpverklaringen van geen bedenkingen. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Velsen, afdeling Vergunningen en Uitvoering, Postbus 465, 1970 AL IJmuiden (bezoekadres Dudokplein 1 te IJmuiden). Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met het afdeling Vergunning en Uitvoering, telefoon 14 0255.

Naar boven