Ontwerpbestemmingsplan Jacoba van Beierenweg 95, Voorhout ter inzage

Identificatienummer: NL.IMRO.1525.BP2012TEY01012-0301

Toelichting op het ontwerpbestemmingsplan

Het plangebied bestaat uit het perceel aan de Jacoba van Beierenweg 95 (exclusief achtergelegen bollengrond). Het betreft de bedrijfswoning en de voormalige bollenschuur. Inhoudelijk is het bestemmingsplan gericht op het realiseren van een kookstudio in de voormalige bollenschuur, inclusief het benodigde aantal parkeerplaatsen op eigen terrein. De bedrijfswoning blijft behouden. Het plangebied krijgt een bedrijfsbestemming met een specifieke aanduiding ‘kookstudio’. De achterliggende bollengrond valt buiten het plangebied en blijft behouden.

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Jacoba van Beierenweg 95, Voorhout’, bestaande uit een verbeelding, planregels en een toelichting, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van donderdag 16 februari 2012 tot en met woensdag 28 maart 2012 voor een ieder ter inzage ligt.

De digitale versie van dit ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder ‘Wonen – Bouwen en wonen – Plannen en projecten – Voorhout – Ontwerpbestemmingsplan Jacoba van Beierenweg 95, Voorhout’ vindt u een link naar het digitale ontwerpbestemmingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf van de analoge versie van het ontwerpbestemmingsplan downloaden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Zienswijze

Binnen de termijn, dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling uw zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14 0252. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via het

e-mailadres: gemeente@teylingen.nl

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Nienke van Beek van de afdeling Ruimte via telefoonnummer 14 0252.

Naar boven