Bestemmingsplan ‘Diepenheim, herziening Tuinen van Diepenheim’ onherroepelijk

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken bekend dat het door de gemeenteraad bij besluit van 22 november 2011 vastgestelde bestemmingsplan ‘Diepenheim, herziening Tuinen van Diepenheim’ onherroepelijk is geworden.

Waterschap Regge en Dinkel, Kunstvereniging Diepenheim en gemeente Hof van Twente werken samen om het project ‘Tuinen van Diepenheim’ te realiseren. De Tuinen van Diepenheim is onderdeel van het project ‘Kunstwerk Diepenheim’.

In het deelplan ‘Tuinen van Diepenheim’ wordt een retentiesysteem en een natuurlijke inrichting van de Boven Regge in en nabij de bebouwde kom van Diepenheim ontwikkeld. Daarnaast wordt een wandelroute opgezet waar kunst, erfgoed, cultuurhistorie en natuurbeleving samenkomen.

Het vastgestelde plan heeft met ingang van 8 december 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage gelegen. Omdat van de daarbij geboden mogelijkheid beroep in te stellen c.q. een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State geen gebruik is gemaakt, is het bestemmingsplan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is afgelopen, te weten 19 januari 2012 in werking getreden.

Het bestemmingsplan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) is voor eenieder tijdens openingstijden in te zien in het gemeentelijk informatie-centrum, de Höfte 7 te Goor.

Het plan is ook digitaal te raadplegen via deze rechtstreekse link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.DPxDeTuinenx-OH10

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.1735.DPxDeTuinenx-OH10. Deze bestanden kunnen als ondergrond gebruikt worden voor het maken van bijvoorbeeld een bouwplan.

15 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, J.H.A. Goudt, burgemeester.

G.S. Stam, secretaris.

Naar boven