Ontwerpbesluit tijdelijke woonunit perceel Industrielaan 10

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend dat zij van plan zijn om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te verlenen aan

de heer R. van Elst, Industrielaan 10, 3925 BE Scherpenzeel voor het plaatsen van een tijdelijke woonunit. De aanvraag betreft het perceel Industrielaan 10 te Scherpenzeel.

U kunt het ontwerpbesluit inzien

De aanvraag, het ontwerpbesluit en alle hierop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 15 februari 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur en op afspraak ’s middags (maandag tot en met donderdag) kunnen de stukken worden ingezien bij de afdeling Grondgebied (Buitenplaats), aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel.

Hoe kunt u reageren

Binnen zes weken na terinzagelegging van het ontwerpbesluit, kan een ieder daartegen bij ons mondeling of schriftelijk zienswijzen inbrengen. De laatste dag van de termijn is derhalve 27 maart 2012.

Binnen zes weken na de dag waarop het ontwerpbesluit ter inzage is gelegd, bestaat voor een ieder gelegenheid tot gedachtewisseling over het ontwerpbesluit en tot het mondeling inbrengen van bedenkingen daartegen. Wij stellen de aanvrager in de gelegenheid daarbij aanwezig te zijn.

Scherpenzeel, 9 februari 2012

Namens burgemeester en wethouders van Scherpenzeel, P.G.C.R. van Boxtel, afdelingshoofd Grondgebied.

Naar boven