Ontwerpprojectbesluit voor het inpandig stallen van caravans in Buitenvaart

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.11 Wro, bekend dat de volgende ontwerp projectbesluiten:

  • 1. caravanstalling J. Huydecoperweg 11

  • 2. caravanstalling C. Commelinweg 15

  • 3. caravanstalling Hugo de Vriesweg 5

met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van maandag 20 februari 2012 tot en met maandag 2 april 2012 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage liggen.

De ontwerpprojectbesluiten zijn gericht op het mogelijk maken van inpandige caravanstalling in bestaande kassen te Buitenvaart. De vigerende bestemmingsplannen voor Buitenvaart bieden geen mogelijkheid voor dit gebruik. Daarom wordt de projectprocedure voor dit afwijkend gebruik gevoerd.

Gedurende de termijn dat de ontwerpprojectbesluiten ter inzage liggen, kan eenieder schriftelijk (geen e- mail) zijn zienswijze op de verschillende ontwerp projectbesluiten bij het college van burgemeester en wethouders van Almere indienen. U kunt uw zienswijze richten aan: het college van burgemeester van Almere, Antwoordnummer 600, 1300 VB Almere, o.v.v. ontwerp projectbesluit ‘caravanstalling J. Huydecoperweg 11’, ‘caravanstalling C. Commelinweg 15’ dan wel ‘caravanstalling Hugo de Vriesweg 5’.

Het is ook mogelijk uw zienswijze mondeling in te dienen. In dat geval verzoeken wij u contact op te nemen met het secretariaat DSO/Ruimte op telefoonnummer 036 - 548 4193, om een afspraak te maken op het stadhuis. Voor vragen over de ontwerp projectbesluiten verwijzen wij u ook naar dit telefoonnummer.

De papieren versie van de ontwerpen liggen ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1.

De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.almere.nl/bestemmingsplannen en via de landelijke website

Het is mogelijk de plannen op het stadhuis digitaal in te zien, vraag hiernaar bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving of bij de receptie in de centrale hal van het stadhuis.

De bestanden van de projectbesluiten kunt u op elektronische wijze verkrijgen op:

  • 1. https://plannen.almere.nl/manifest.asp?PLAN=NL.IMRO.0034.PB3Z01-on01

  • 2. https://plannen.almere.nl/manifest.asp?PLAN=NL.IMRO.0034.PB3Z03-on01

  • 3. https://plannen.almere.nl/manifest.asp?PLAN=NL.IMRO.0034.PB3Z04-on01

Naar boven