Ontwerpbestemmingsplan Uithuizermeeden Dorpscentrum

Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders stellen voor het dorpscentrum in Uithuizermeeden een nieuw bestemmingsplan op. Het gaat hier om een actualisatie van het huidige bestemmingsplan. Het bestemmingsplan beslaat een belangrijk deel van het komgebied, met onder andere Johan van Veenplein, Kerkstraat, Havenweg, Bergsmastraat, Stationsstraat, Noorderstraat, Oudedijksterweg, Hoofdstraat en Torenstraat.

Ter inzage

Van 17 februari tot en met 29 maart 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan Uithuizermeeden dorpscentrum ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het plan ook inzien via www.eemsmond.nl (Nieuws, Bekendmakingen).

Reacties

Tot en met 29 maart 2012 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Ria Uilenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595) 43 75 90.

Naar boven