Ontwerpbestemmingsplan ‘Kraaijenbergse Plassen, Waterpark Dommelsvoort’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Kraaijenbergse Plassen, Waterpark Dommelsvoort’ terinzageleggen.

Dit bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een verblijfsrecreatiepark, inclusief centrumgebied, jachthaven en de daarbij behorende infrastructuur. Het plangebied ligt aan de Kraaijenbergse Plassen en bevindt zich tussen de autosnelweg A73, de provinciale weg N321 en Kerkeveld/Steegstraat te Beers/Linden.

Het tussen het verblijfsrecreatiepark en de provinciale weg N321 gelegen agrarisch landschap blijft, evenals de daarbinnen aanwezige functies, behouden.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kraaijenbergse Plassen, Waterpark Dommelsvoort’ ligt ter inzage van woensdag 15 februari 2012 tot en met dinsdag 27 maart 2012.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

  • digitaal op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/? Planid=NL.IMRO.1684.17BPwpdommelsvoort-ON03;

  • digitaal als pdf-bestand op http://www.cuijk.nl bij ‘Digitale balie’ onder ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘Kraaijenbergse Plassen’;

  • analoog tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en de bibliotheek in Cuijk.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze omtrent dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 10.001, 5430 DA Cuijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0485-396 798

Cuijk, 14 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Cuijk, W.A.G. Hillenaar, burgemeester.

P.M. van de Koolwijk, secretaris.

Naar boven