Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Molenhof’

Burgemeester en wethouders van Rijswijk maken, zoals artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening voorschrijft, bekend dat het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan ‘Molenhof’ in werking is getreden.

Nadat de gemeenteraad het plan in de vergadering van 13 december 2011 ongewijzigd heeft vastgesteld, heeft het bestemmingsplan van 23 december 2011 tot en met 2 februari 2012 ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn van terinzagelegging is geen beroep ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Derhalve is het bestemmingsplan de dag na afloop van de terinzagelegging, te weten vrijdag 3 februari 2012, in werking getreden. Het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan vormt vanaf dat moment het toetsingskader voor de gemeente.

Het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan ‘Molenhof’ is in te zien in het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. Ook is het plan digitaal raadpleegbaar, via www.rijswijk.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoekt u in dat laatste geval op het volgende identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0603.bpmolenhof-OH01.

Rijswijk, 16 februari 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, G.W. van der Wel-Markerink, burgemeester.

A. de Baat, secretaris.

Naar boven