Ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure Swartsenburgerlaan 3

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo:

Bennebroek

Swartsenburgerlaan 3, bouw woonhuis, gewijzigd bouwplan/gewijzigde locatie (bouwen, handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening) (31/10/2011)

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 17 februari 2012 tot en met donderdag 29 maart 2012 gedurende zes weken op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Bouwen en Wonen, Brouwerskolkweg 2, Overveen. Gedurende deze termijn kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning. Deze zienswijze moet uw naam, adres en registratienummer bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 201, 2050 AE Overveen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Bouwen en Wonen, bereikbaar op telefoonnummer 023-5225711.

De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt plaats in het huis-aan-huisblad Weekblad Zuid-Kennemerland, in de Staatscourant en op de gemeentelijke website www.bloemendaal.nl. De ontwerpomgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing kunnen op deze pagina als pdf-bestand worden gedownload. Dit geldt niet voor (bouw)tekeningen.

Naar boven