Kennisgeving voornemen opstellen bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van De Bilt maken het voornemen bekend de volgende bestemmingsplannen voor te bereiden:

Bestemmingsplan De Leijen Zuid

Het bestemmingsplan maakt de bouw mogelijk van een woonzorgcomplex, sociale huurwoningen en grondgebonden koopwoningen nabij het J.J. Oudkwartier in Bilthoven.

Bestemmingsplan/beheersverordening De Leijen–Jan Steenlaan

Het plangebied omvat globaal de woonwijk De Leijen in Bilthoven en vindt plaats in het kader van de actualisatie van bestemmingsplannen. Er wordt nog onderzocht welke planvorm hiervoor zal worden gebruikt (bestemmingsplan of beheersverordening).

Bestemmingsplan Melkweg, eerste herziening

Het bestemmingsplan wordt opgesteld ten behoeve van het project De Melkweg. De herziening is noodzakelijk om enkele kleine wijzigingen door te voeren en enkele hiaten te repareren.

Bestemmingsplan Kerklaan 40–44

Het bestemmingsplan wordt opgesteld om deze gronden met 2 vergunde woningen en het realiseren van een schuur van een actueel planologisch-juridisch kader te voorzien.

Bestemmingsplan Buitengebied Maartendijk 2012

Het bestemmingsplan wordt opgesteld in het kader van de actualisatie van bestemmingsplannen.

De bedoeling van deze kennisgeving is u te attenderen op mogelijke ontwikkelingen in uw omgeving. Op dit moment liggen er nog geen stukken ter inzage en kunnen er geen zienswijzen worden ingediend.

De te vervaardigen (voor)ontwerpbestemmingsplannen zullen te zijner tijd ter inzage worden gelegd. Bij het ter inzage leggen is het mogelijk om een inspraakreactie naar voren te brengen. De kennisgeving van de ter inzage legging van de (voor)ontwerpbestemmingsplannen zal worden gepubliceerd in de Biltse Courant, gemeentelijke website en (bij ontwerpplannen) in de Staatscourant.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid & Strategie van de gemeente De Bilt via het algemene telefoonnummer (030) 228 94 11.

Naar boven