Ontwerp omgevingsvergunning t.b.v. bouw en afwijking bestemmingsplan (Borgercompagniesterweg 37, Borgercompagnie)

Burgemeester en wethouders van Menterwolde maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het volgende bekend. Zij hebben het voornemen om overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo, af te wijken van de regels van het bestemmingsplan en een omgevingsvergunning te verlenen voor het uitbreiden van een varkenstal, op het perceel Borgercompagniesterweg 37 te Borgercompagnie.

De ontwerp-omgevingsvergunning en de stukken die daarop betrekking hebben, liggen met ingang van 16 februari 2012 gedurende zes weken ter inzage.

Korte beschrijving beoogde ontwikkeling

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Muntendam’ is geldend voor deze locatie.

Het plan omvat een overschrijding van ong. 5 meter in noordelijke richting van een reeds bestaande bouwvlak. Het gebruik is niet in strijd met het bestemmingsplan.

Waar kunt u het plan inzien?

U kunt de stukken tijdens werkdagen inzien in kamer 203 in het gemeentehuis, Kerkstraat 2 te Muntendam. Tevens kunt u het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.menterwolde.nl

Hoe kunt u reageren?

Gedurende bovengenoemde termijn wordt iedereen in de gelegenheid gesteld naar keuze schriftelijk dan wel mondeling, zienswijzen over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning bij het college kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2, 9649 ZG Muntendam. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken en contact opnemen met de heer M. Stellingwerf, tel.: 0598-654 704.

Naar boven