Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning voor herinrichting en aanleg van rotonde op de kruising Kerkweg-Oost, Juliana van Stolberglaan en Kanaalstraat te Waddinxveen, registratienummer: 20110219

Het college van burgemeester en wethouders van Waddinxveen maken bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels van het bestemmingsplan ‘Stationsstraat’ voor de herinrichting en aanleg van een rotonde op de kruising Kerkweg-Oost, Juliana van Stolberglaan en Kanaalstraat te Waddinxveen. Betreffende percelen zijn kadastraal bekend als sectie B, nummer 7603 en sectie D, nummer 2973 en 2629 gemeente Waddinxveen.

Inzage

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 16 februari 2012 voor een periode van zes weken (tot en met 28 maart 2012) tijdens openingsuren ter inzage bij de Publieksbalie op het gemeentehuis. De plannen zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.waddinxveen.nl.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de Afdeling Strategie en Beleidsontwikkeling via telefoonnummer 0182 624 500.

Crisis en herstelwet

Op het voorgenomen besluit is hoofdstuk 1, afdeling 2 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Het beroepschrift dat u op het definitieve besluit kunt indienen dient tenminste de gronden van het beroep te bevatten op grond van artikel 6:5, lid 1, onder d van de Algemene wet bestuursrecht. Het is na afloop van de termijn van 6 weken na definitieve besluitvorming en kennisgeving niet meer mogelijk beroepsgronden aan te voeren, dit op grond van artikel 1.6a van de Crisis- en herstelwet.

Naar boven