Verleende omgevingsvergunningen Wabo (-uitgebreid)

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend voor:

  • het bouwen van een stolpwoning aan de Zwaagdijk 123 te Zwaagdijk-Oost.

Inzage

De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van vrijdag 17 februari 2012 gedurende zes weken ter inzage en kunnen worden ingezien aan de balie van het Klant Contact Centrum (KCC Ruimte) in het gemeentehuis van Medemblik aan de Dick Ketlaan 21 te Wognum. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 9.00 tot 20.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Beroep

Tegen het besluit kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep worden ingesteld door degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking, of door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het voornemen geen, dan wel niet (tijdig) een zienswijze hebben ingebracht, alsmede door adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking, bij de sector Bestuursrecht van de Rechtbank Alkmaar (Postbus 251, 1800 BG). Het beroepschrift dient te worden ondertekend en tenminste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de verzenddatum en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, alsmede de motieven van het beroep.

Voorlopige voorziening

Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan hangende de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Alkmaar. De vergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn of nadat op de gevraagde voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven