Ontwerpomgevingsvergunning ‘Mussenbergseweg 7 te Wijchen’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wijchen is voornemens om met toepassing van artikel 2.1 lid 1 sub c jo. artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een nieuwe bedrijfswoning op het perceel Mussenbergseweg 7 te Wijchen.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met ingang van 16 februari 2012 gedurende zes weken op werkdagen van 8.30–12.30 uur ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving en op woensdagavond van 17.00–19.30 uur in het Informatiecentrum. Op afspraak kunt u ook ’s middags stukken inzien. De plannen zijn ook digitaal beschikbaar via de gemeentelijke website www.wijchen.nl/actueel/bekendmakingen. De ontwerpomgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub c kunt u ook raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Wijchen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte, Milieu en Economie, telefoonnummer (024) 649 25 45.

Voornemen tot verlening omgevingsvergunning (ontwerpbesluiten)

Ten aanzien van onderstaande aanvraag is het college van burgemeester en wethouders van Wijchen voornemens om een omgevingsvergunning te verlenen:

Wijchen

  • Mussenbergseweg 7a, 6604 BS, het nieuw bouwen van een bedrijfswoning en een garage/berging.

Met ingang van 16 februari 2012 worden de aanvraag, het ontwerpbesluit en de eventuele bijbehorende stukken van dit project gedurende zes weken ter inzage gelegd.

Naar boven