Vaststelling bestemmingsplan ‘Mannee Zuid’

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Mannee Zuid’ op 9 februari 2012 heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft tot doel het juridisch-planologisch regelen van een nieuwe verkaveling voor de zuidoostzijde van de woonwijk Mannee. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Stelleweg aan de zuid- en oostzijde, de Acht Gemeten aan de westzijde en het Land van Straub aan de noordzijde. Ten opzichte van het ontwerpplan zijn geen wijzigingen aangebracht.

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen vanaf 16 februari 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes. Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan zijn digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPGO14-VG99 en tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Tegen dit besluit kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende die omtrent het ontwerpbestemmingsplan tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken. De beroepstermijn loopt van 17 februari 2012 tot en met 29 maart 2012.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn, tenzij bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening, zoals bedoeld in artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening, is gedaan. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het bestemmingsplan pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

Op het besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de beroepstermijn kunnen de beroepsgronden niet meer worden aangevuld. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Naar boven