Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Einighausen Guttecoven – perceel Beukenboomsweg 46 te Guttecoven’

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 16 februari 2012 het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Einighausen Guttecoven – perceel Beukenboomsweg 46 te Guttecoven’ (NL.IMRO.1883.Beukenboomsweg-VA01) ter inzage ligt.

Het plangebied waarop het bestemmingsplan betrekking heeft ligt achter de woning met adres Beukenboomsweg 46 te Guttecoven.

De wijziging heeft betrekking op de verbeelding en betreft de toekenning van de bestemming ‘tuin’ aan het perceel met perceelnummer 142.

Ter inzage

Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit zijn vanaf 16 februari 2012 in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast liggen het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan vanaf genoemde datum gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur), Markt 1 te Geleen.

Binnen de termijn van terinzagelegging kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag), door:

  • een belanghebbende die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze heeft ingediend

  • een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze naar voren te brengen

  • elke belanghebbende als dit beroep betrekking heeft op de gewijzigd vastgestelde onderdelen van het bestemmingsplan.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag). In dát geval treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

15 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven