Vaststelling structuurvisie ‘Eiland van Schalkwijk’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Houten maken op grond van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de structuurvisie ‘Eiland van Schalkwijk’ op 22 december 2011 is vastgesteld. Door de vastgestelde structuurvisie voor Eiland van Schalkwijk, beschikt de gemeente over een richtinggevende visie en een beoordelingskader voor de ontwikkeling van het gebied. De structuurvisie ‘Eiland van Schalkwijk’, zal met ingang van 16 februari gedurende zes weken ter inzage liggen bij de Gemeente InGang, balie Bouwen en Wonen.

Het plan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het landelijk loket is: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn = NL.IMRO.0321.SVEVS-VAST.

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ruimtelijke-plannen.houten.nl onder het Idn: NL.IMRO.0321.SVEVS-VAST.

Het plan wordt tevens in pdf-formaat beschikbaar gesteld via de gemeentelijke website http://www.houten.nl/burgers/ruimtelijke-plannen/structuurvisies/.

Beroep

De structuurvisie is geen juridisch bindend document. Tegen het besluit tot vaststelling kan daarom, op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Naar boven