Ontwerpbestemmingsplan Harskamp, Kraatsweg 64 en omgeving

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Harskamp, Kraatsweg 64 en omgeving’ en de daarbij behorende stukken van donderdag 16 februari tot en met woensdag 28 maart 2012 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen in Ede. Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen. Hier vindt u deze bekendmaking terug, en een directe link naar het plan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het perceel Kraatsweg 64 te Harskamp bevindt zich aan de noordzijde van de kern Harskamp, op de hoek van de Kraatsweg en het Kraatswegje. Het plangebied omvat tevens gronden ten noorden van dit perceel.

Het bestemmingsplan voorziet in het mogelijk maken van de bouw van vier woningen op de gronden direct ten noorden van het perceel Kraatsweg 64 te Harskamp. De woningen worden gelocaliseerd langs de Kraatsweg en worden daarop ook ontsloten.

De planherziening voorziet tevens in het wijzigen van het bouwblok voor de woning Kraatsweg 64 zelf.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u de heer Th. Driever, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 688.

Naar boven