Uitgebreide voorbereidingsprocedure Waterwetvergunning North Water

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en de Waterwet het voornemen hebben om North Water vergunningen te verlenen:

Voor: een inrichting voor het zuiveren van zout afvalwater (ZAWZI) en het lozen van afvalwater op het Zeehavenkanaal te Delfzijl

Locatie: Schakelweg 2, 9936 HD te Farmsum

Type: integraal

Gedeputeerde Staten van Groningen zijn het bevoegd gezag voor het verlenen van de vergunning in het kader van de Wabo. Rijkswaterstaat Noord-Nederland is het bevoegd gezag voor het verlenen van de Watervergunning. Omdat de aanvragen gelijktijdig zijn ingediend en inhoudelijk samenhangen, worden deze gecoördineerd afgehandeld. Gedeputeerde Staten zijn met de coördinatie van deze procedure belast.

De aanvragen, de ontwerpbeschikkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 15 februari tot en met 27 maart 2012 op werkdagen tijdens kantooruren ter inzage:

  • in het gemeentehuis te Delfzijl, J. van den Kornputplein 10;

  • In het provinciehuis in Groningen. U kunt zich melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat 4 in Groningen.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzageligging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht bij Gedeputeerde Staten, Afdeling Milieuvergunningen, Postbus 610, 9700 AP Groningen.

In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor wordt gelegenheid geboden na telefonische afspraak met mw. M. van Kampen, tel. 050-3164278.

Beroep

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikkingen kan worden ingediend wanneer ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikkingen en men belanghebbende is.

De omgevingsvergunning Wabo is ook in te zien op:

www.provincieGroningen.nl

Naar boven