Ontwerpbestemmingsplan ‘Campus Westerwind’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van 15 februari 2012 tot en met 27 maart 2012, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis het ontwerpbestemmingsplan ‘Campus Westerwind’, kan worden ingezien bij de balie van vakgroep Vergunningen, Raadhuisplein 1 te Best.

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld ten behoeve van het realiseren van een beperkte vorm van pension voor paard en ruiter te ontwikkelen, gekoppeld aan en in samenwerking met educatieve en zorgverlenende functies, zoals onder andere (gehandicapten-) sport. Het plangebied is gelegen in het buitengebied van Best, ten noordoosten van de bebouwde kom van Best en de rijksweg A2 op het perceel kadastraal bekend gemeente Best, sectie G, nummer 492, gelegen aan de Hogevleutweg 9.

Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 0499-360 911. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Ontwerpbestemmingsplan ‘Campus Westerwind’

Op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening, ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Campus Westerwind’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in pdf beschikbaar via www.gemeentebest.nl→ projecten → ontwerpbestemmingsplan ‘Campus Westerwind’ en digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0753.bpcampuswesterwind-ON01

Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende de genoemde periode schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen.

Heeft u vragen over het ontwerpbestemmingsplan neemt u dan contact op met de heer W.F.H. Ansems, medewerker ruimtelijke ontwikkeling.

Anterieure overeenkomst ‘Campus Westerwind, Hogevleutweg 9 te Best’

Op grond van artikel 6.24, derde lid Wro maken burgemeester en wethouders bekend dat zij op 9 februari 2012 voor de ontwikkelingen op het perceel kadastraal bekend gemeente Best, sectie G, nummer 492, gelegen aan de Hogevleutweg 9, met de heer en mevrouw Westerlaken, een anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24, eerste lid Wro hebben gesloten.

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ligt, conform artikel 6.2.12 Bro, gedurende bovengenoemde termijn ter inzage. Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

Best, 10 februari 2012

Burgemeester en wethouders gemeente Best.

Naar boven