Bekendmaking onherroepelijk bestemmingsplan Soestdijkerstraatweg 145–149

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hilversum maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Soestdijkerstraatweg 145–149’ met ingang van 20 januari 2012 onherroepelijk is geworden. Dit houdt in dat dit bestemmingsplan het juridische kader is waaraan met name aanvragen om omgevingsvergunningen en vormen van grondgebruik worden getoetst. Het bestemmingsplan is onherroepelijk geworden, omdat er tegen het bestemmingsplan geen beroep is ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het onherroepelijke bestemmingsplan is beschikbaar en raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ruimtelijke plan via die landelijke website is authentiek en rechtsgeldig boven alle andere versies. De gemeente biedt het bestemmingsplan ook aan op de gemeentelijke website via http://www.hilversum.nl/Nieuws/Bekendmakingen/Bekendmakingen_met_betrekking_tot_bestemmingsplannen_2012.

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met S. Wiedemeijer van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, team Bestemmingsplannen & Monumenten. Zij is telefonisch te bereiken (dinsdag tot en met vrijdag) onder 035-629 2262 en per email op s.wiedemeijer@hilversum.nl.

Naar boven