Vastgesteld wijzigingsplan ‘Woningen achter De Gouden Helm, Helenaveen’

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend, dat op 7 februari 2012 het wijzigingsplan ‘Woningen achter De Gouden Helm, Helenaveen’ is vastgesteld. Het gebied waarop het wijzigingsplan betrekking heeft, wordt begrensd aan de noordzijde door de bebouwing aan de Oude Peelstraat, aan de oostzijde door de bebouwing aan het Hannes Joostenplein, aan de zuidzijde door de Hoveniersstraat en aan de westzijde door het Tuinderspad. Het doel van dit wijzigingsplan is het bieden van een planologisch-juridische basis voor de bouw van 30 extra woningen binnen de ontwikkelingslocatie ten zuiden van de Oude Peelstraat te Helenaveen.

Voor de exacte ligging van de grenzen van het plangebied verwijzen wij u naar de plankaart/verbeelding welk deel uitmaakt van dit wijzigingsplan.

Zienswijzen

Het ontwerpwijzigingsplan heeft zes weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan ingediend.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en de hierbij horende stukken liggen vanaf 17 februari 2012 gedurende zes weken bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1 ter inzage. Ook zijn deze langs elektronische weg te raadplegen op de gemeentelijke website www.deurne.nl.

Rechtsbescherming bestemmingsplan

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college van B&W naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij het college van B&W naar voren te brengen.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie over het instellen van beroep kunt u terugvinden op Organisatie → Bezwaar, beroep en klachten, onder procedure IIIc.

Voor meer informatie over dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer H. Smit van de afdeling Economie via ons algemene telefoonnummer: 0493-387 711.

Naar boven