Bestemmingsplan Zorgvliet (Eurojust)

Vooraankondiging o.g.v. artikel 1.3.1 Bro

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven Burgemeester en wethouders van Den Haag kennis van het voornemen een bestemmingsplan voor te bereiden voor:

Zorgvliet (Eurojust)

Het plangebied wordt begrensd door de rijstroken van de Johan de Wittlaan; de oostzijde van langzaamverkeerroute tussen de Jan Willem Frisolaan en de Johan de Wittlaan; aansluitend de oostelijke rand van de oostelijke tak van de Jan Willem Frisolaan tot aan de Verlengde Tolweg; de randen van de Verlengde Tolweg en de zuidelijke respectievelijk westelijke rand van Willem Lodewijklaan.

De kaart met daarop de begrenzing van de locatie ligt met ingang van 16 februari 2012 ter inzage in het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur) en is tevens in te zien op www.denhaag.nl/bestemmingsplannen.

Voorafgaand aan de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan zal geen gelegenheid worden geboden tot het indienen van zienswijzen. Evenmin zullen er op de plannen betrekking hebbende stukken ter inzage worden gelegd. Onafhankelijke instanties worden niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Naar boven