Logo Alkmaar
Omgevingsvergunning en Hogere Waarde WGH Randersdijk, Alkmaar

Uitgebreide voorbereidingsprocedure: kennisgeving ontwerpbeschikking

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alkmaar maken, overeenkomstig het bepaalde in de Awb, bekend dat zij voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Randersdijk/Frieseweg: Het oprichten van een appartementencomplex. Datum einde zienswijzentermijn: 6 februari 2013

Hogere waarde wegverkeerslawaai

Voorts maken zij overeenkomstig het bepaalde in artikel 110a Wet geluidhinder (Wgh) bekend dat zij gelijktijdig voornemens zijn voor 19 woningen een hogere waarde vast te stellen van maximaal 58 dB vanwege het wegverkeerslawaai van de Randersdijk/Noorderkade en voor 23 woningen een hogere waarde van maximaal 56 dB vanwege het wegverkeerslawaai van de Friesebrug.

Zienswijzen

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 27 december 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Bouwen en Wonen van het Stadskantoor. Voor bezoekadres en openingstijden zie rechtsboven in de balk. Een ieder kan gedurende deze termijn mondeling of schriftelijk eventuele zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 53, 1800 BC Alkmaar. Eventuele zienswijzen dienen uiterlijk op de hierboven genoemde datum einde zienswijzentermijn te zijn ingediend.

Naar boven