Logo Waddinxveen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen (Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven)’, ’s-Hertogenbosch

Ontwerpbestemmingsplan op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt de terinzagelegging bekend van ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen (Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven)' (NL.IMRO.0796.0002178-1301) met ingang van 2 januari 2013 gedurende zes weken.

Het bestemmingsplan

Het plangebied omvat de volgende bedrijventerreinen:

  • Bedrijventerrein Treurenburg

  • Bedrijventerrein Maaspoort

  • Bedrijventerrein Hambakenwetering (Hightechpark)

  • Bedrijventerrein Brabantpoort

  • Bedrijventerrein De Brand

  • Bedrijventerrein De Herven (inclusief sportpark De Vliert)

Het bestemmingsplan is in hoofdzaak een beheersplan. In het plan worden de bouw- en gebruiksmogelijkheden van de gronden binnen het plangebied vastgelegd. Daarbij wordt rekening gehouden met de bestaande situatie en met vastgesteld beleid. De regels van het plan zijn gericht op een goede ruimtelijke ordening en bieden rechtszekerheid voor burgers en bedrijven.

Het plan maakt geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk, maar biedt, mits ruimtelijk verantwoord, enige flexibiliteit qua bebouwing en gebruik.

Wilt u reageren?

In de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch.

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. Bel met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite http://www.s-hertogenbosch.nl/rp/ontwerpbestemmingsplan-bedrijventerreinen/ of op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (rechtstreekse link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0796.0002178-1301. Op de landelijke website kunt u ook de authentieke bestanden vinden.

Hebt u geen internet? In de hal van het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 28 december 2012

Naar boven