Intrekkingsbesluit wijzigingsplan ‘Hoek Het Kanaal-Mr. Groen van Prinstererlaan’

Burgemeester en wethouders van Assen maken het volgende bekend, ingevolge artikel 11 lid 6 WRO volgens afdeling 3.4 Awb. Het intrekkingsbesluit ‘vaststelling wijzigingsplan Hoek Het Kanaal-Mr. Groen van Prinstererlaan’, met bijbehorende stukken, ligt voor iedereen ter inzage met ingang van 17 februari 2012 gedurende zes weken.

Het op 22 september 2011 gepubliceerde vaststellingsbesluit waarin het wijzigingsplan werd vastgesteld, heeft het college van B en W van Assen op 20 december 2011 herzien/ingetrokken.

Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming ‘woondoeleinden’ naar ‘woondoeleinden meergezinshuizen’. Het plangebied ligt binnen het onherroepelijke bestemmingsplan ‘Assen-Noord’. Het intrekkingsbesluit heeft tot gevolg dat de bestemming ‘woondoeleinden meergezinshuizen’ vervalt. Hierdoor krijgt het perceel weer de bestemming ‘wonen’.

Inzien besluit

U kunt het intrekkingsbesluit ‘vaststelling wijzigingsplan Hoek Het Kanaal-Mr. Groen van Prinstererlaan’ met de hierbij behorende stukken inzien tijdens werkdagen, bij de balie Vergunningen en Handhaving in het stadhuis, Noordersingel 33. Tevens kunt u het plan raadplegen op www.assen.nl.

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit treedt in werking, de dag na het verstrijken van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag). In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven