Logo Zutphen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Mars Midden en Noord’, Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat vanaf vrijdag 28 december 2012 tot en met donderdag 7 februari 2013 gedurende zes weken , het ontwerpbestemmingsplan “Mars Midden en Noord” voor een ieder ter inzage ligt.

Ontwerpbestemmingsplan “Mars Midden en Noord”.

Het ontwerpbestemmingsplan ”Mars Midden en Noord” bevat het grootste deel van de Mars (midden en noord), met uitzondering van het plangebied voor Fort de Pol, Houthaven, Industriehaven en Marshaven en het grondgebied van de nieuwe N348. Het bestemmingsplan is grotendeels conserverend van aard.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan “Mars Midden en Noord” kunt u inzien bij het Loket, in het gemeentehuis van Zutphen, ’s Gravenhof 2. De documenten zijn ook te raadplegen via www.zutphen.nl kies achtereenvolgens ’Nieuws’ en dan ‘Plannen ter inzage’.

Verder is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op  www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.bp0208DeMars-on01

De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan “Mars Midden en Noord ” kunt u ook langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.bp0208DeMars-on01

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan “Mars Midden en Noord ”, schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad.

Uw schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan de gemeenteraad van de gemeente Zutphen, Postbus 41, 7200 AA Zutphen, onder vermelding van ’zienswijzen Mars Midden en Noord’.

Als u mondeling uw zienswijzen naar voren wilt brengen dan kunt u hiervoor een afspraak maken via het secretariaat van Programmabureau De Mars, telefoon (0575)587950. Van uw mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Zutphen, 27 december 2012

burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven