Onherroepelijke bestemmingsplannen Oude IJsselstreek

Bestemmingsplan Anholtseweg 2011

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat er geen beroep is ingesteld tegen het bestemmingsplan ‘Anholtseweg 2011’. Het bestemmingsplan is hierdoor op 27 januari 2012 onherroepelijk geworden.

Plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied ligt ten zuidoosten van de kom Gendringen en omvat de gehele Anholtseweg met de langs weerszijden daarlangs gelegen gronden (en bebouwing), alsook een klein gedeelte van de Langenhorstweg, de Zwanenburgseweg en de Julianastraat. Het bestemmingsplan Anholtseweg Gendringen 2011 voorziet in het actualiseren van de huidige bestemmingsplan, dat momenteel voor dit gebied geldt. De in het verleden verleende vrijstellingsprocedures zijn in dit bestemmingsplan positief bestemd en krijgen hierdoor een juridische basis. Verder is de bestaande, feitelijke situatie vastgelegd. Het bestemmingsplan heeft hiermee een beheergericht karakter gekregen en geldt daarmee als een conserverend plan.

Inzage

Het bestemmingsplan ‘Anholtseweg Gendringen 2011’ kunt u tijdens openingstijden inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis aan de Staringstraat 25 in Gendringen. Ook kunt u het bestemmingsplan digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Plan van wijziging Kom Silvolde, Ulftseweg 89 Silvolde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat er geen beroep is ingesteld tegen het bestemmingsplan ‘Kom Silvolde, locatie Ulftseweg 89 Silvolde’. Het bestemmingsplan is hierdoor op 15 december 2011 onherroepelijk geworden.

Plangebied en inhoud van het plan

In het bestemmingsplan Kom Silvolde zijn wijzigingsbevoegdheden opgenomen voor bepaalde percelen waarmee door middel van een wijzigingplan een burgerwoning gerealiseerd kan worden. Op het perceel Ulftseweg 89 in Silvolde ligt een wijzigingsbevoegdheid. Door middel van het ontwerp wijzigingsplan ‘Kom Silvolde, locatie Ulftseweg 89 Silvolde’ wordt het mogelijk om een burgerwoning op het betreffende perceel te realiseren.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ‘Kom Silvolde, locatie Ulftseweg 89 Silvolde’ kunt u inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis aan de Staringstraat 25 in Gendringen. Ook kunt u het bestemmingsplan inzien via www.oude-ijsselstreek.nl onder ‘wonen en ruimtelijke ontwikkeling’.

Bestemmingsplan Rotonde Ulft Oude IJsselweg – Berghseweg

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat er tegen het bestemmingsplan ‘Rotonde Ulft Oude IJsselweg – Berghseweg’ geen beroep is ingesteld. Het bestemmingsplan is hierdoor op 11 november 2011 onherroepelijk geworden.

Plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Rotonde Ulft Oude IJsselweg – Berghseweg’ heeft betrekking op de kruising van de Oude IJsselweg en de Berghseweg bij Ulft. Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Rotonde Ulft Oude IJsselweg – Berghseweg’ maakt de aanleg van een grotere rotonde mogelijk, waardoor verkeer beter gebruik kan maken van de rotonde.

Inzage

Het bestemmingsplan ‘Rotonde Ulft Oude IJsselweg – Berghseweg’ kunt u tijdens openingstijden inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen. Ook kunt u het bestemmingsplan digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Bestemmingsplan Hutten Zuid, deelplan 1

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat er tegen het bestemmingsplan ‘Hutten Zuid, deelplan 1’ geen beroep is ingesteld. Het bestemmingsplan is hierdoor op 26 augustus 2011 onherroepelijk geworden.

Plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied Hutten Zuid, deelplan 1 betreft de reeds gerealiseerde woonwijk in het zuidelijke deel van het projectgebied Hutten Zuid. Dit gebied wordt in het noorden begrensd door de scheg en vispassage, in het oosten door de Oude IJssel, in het zuiden door een groene ruimte en in het oosten door de Bongersstraat. Het bestemmingsplan Hutten Zuid, deelplan 1 legt de bestaande situatie vast.

Inzage

Het bestemmingsplan ‘Hutten Zuid, deelplan 1’ kunt u tijdens openingstijden inzien bij de Publieksbalie is het gemeentehuis in Gendringen. Ook kunt u het bestemmingsplan digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Bestemmingsplan Kom Varsseveld, locatie Spanjerweg 5 Varsseveld

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat er tegen het bestemmingsplan ‘Kom Varsseveld, locatie Spanjerweg 5 Varsseveld’ geen beroep is ingesteld. Het bestemmingsplan is hierdoor op 27 januari 2012 onherroepelijk geworden.

Plangebied en inhoud van het plan

Het bestemmingsplan legt de planologische basis voor de herinrichting van het perceel Spanjerweg 5 in Varsseveld. In ruil voor de sloop van bedrijfsgebouwen is het mogelijk om twee extra vrijstaande burgerwoningen te realiseren op het perceel.

Inzage

Het bestemmingsplan ‘Kom Varsseveld, locatie Spanjerweg 5 Varsseveld’ kunt u tijdens openingstijden inzien bij de Publieksbalie aan de Staringstraat 25 in Gendringen. Ook kunt u het bestemmingsplan digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Bestemmingsplan Kom Westendorp 2010

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat er tegen het bestemmingsplan ‘Kom Westendorp 2010’ geen beroep is ingesteld. Het bestemmingsplan is hierdoor op 27 januari 2012 onherroepelijk geworden.

Plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied van het bestemmingsplan heeft betrekking op de bebouwde kom van de kern Westendorp. Het bestemmingsplan Kom Westendorp 2010 voorziet in het actualiseren van de huidige bestemmingsplannen, die momenteel voor dit gebied gelden. De in het verleden verleende vrijstellingsprocedures zijn in dit bestemmingsplan positief bestemd en krijgen hierdoor een juridische basis. Verder is de bestaande, feitelijke situatie vastgelegd. Het bestemmingsplan heeft hiermee een beheergericht karakter gekregen en geldt daarmee als een conserverend plan.

Inzage

Het bestemmingsplan ‘Kom Westendorp 2010’ kunt u tijdens openingstijden inzien bij de Publieksbalie aan de Staringstraat 25 in Gendringen. Ook kunt u het bestemmingsplan digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Naar boven