Logo Boxtel
Besluit omgevingsvergunning project Beekherstel Beerze-Kampina, Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1 en art.2.12 eerste lid onder aanhef en onder a, onder 3° van de Wabo, een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van het project Beekherstel Beerze-Kampina gelegen tussen Banisveld en Kempseweg.

Ter inzage en/of informatie

U kunt de stukken met ingang van vrijdag 28 december 2012 tot en met vrijdag 8 februari 2013 inzien bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis. Voor meer informatie en voor inzage van deze stukken kunt u telefonisch contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel.(0411) 65 52 49. U kunt de stukken alleen na een telefonische afspraak inzien. Het besluit met bijbehorende stukken is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Wilt u beroep indienen? Dat kan als u belanghebbende bent en u:

  • eerder een zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht, of

  • kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest om een zienswijze in te dienen.

Als u beroep tegen dit besluit wilt indienen, doet u dat schriftelijk bij de Rechtbank ‘s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Dat kan tot en met 8 februari 2013.

Digitaal beroep

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voorlopige voorziening

Als beroep wordt ingesteld kan ook om het treffen van een voorlopige voorziening worden gevraagd als er sprake is van een spoedeisend belang.

Boxtel, 27 december 2012

Burgemeester en wethouders van Boxtel De secretaris, Drs. J.K. Fraanje

De burgemeester, J. van Brummen

Naar boven